en en | ro ro

Cu totii asteptam schimbarile in mentalitati. Pana atunci iata ca evolueaza alte lucruri.

In 2020 UEFA va implini 60 de ani. Vor sa organizeze Campionatul European de Fotbal in 13 orase in tari diferite. Sa permita si tarilor mici sa fie organizatoare. Conditiile sunt: un stadion ultra-modern si infrastructura pentru 70 mii spectatori la finala si semifinale, 50 mii la meciuri din grupe. M.Platini inclina pentru 30 de mii spectatori in primele tururi. Asa ar  fi mai multe candidaturi – si mai mult interes.

Mai repede vin schimbarile in rugby. Organizatorii Turneului celor 6 Natiuni vor sa preia punctajele din emisfera sudica, de la 4 Nations. Cu 4 puncte la meci castigat si 2 la meci egal (0/infrangere), plus bonusuri: +1 ofensiv la 4 eseuri inscrise, sau +1 defensiv pentru infrangere la max. 7 puncte. Acest punctaj a fost preluat de Cupa Mondiala si Cupa Europei. Sponsorii si spectatorii au insistat pentru modificari, egalitatile de puncte ar fi astfel evitate. Turneul va incepe chiar in aceasta saptamana.

Marea Britanie are o reclama direct adresata romanilor (si bulgarilor): "La noi ploua, munca este controlata strict, salariile sunt mici, iar drumurile nu sunt pavate cu aur."

http://www.guardian.co.uk/uk/2013/jan/27/uk-immigration-romania-bulgaria-ministers

Asta dupa ce 4 ani inaintea Jocurilor Olimpice de la Londra au facut lobby pentru cat de frumoasa este vremea in Anglia.


Published on January 29, 2013. 3598 views. 0 comments

Add comment
*
*
*
the fields marked with (*) are compulsory
 
Pages
   » Biography
   » Contact

Categories
   » World
   » Ro News
   » Personnal
   » About us
   » Photography
   » Old blog
   » Performanta

Archives
   January 2020  (0)
   December 2019  (0)
   November 2019  (0)
   October 2019  (0)
   September 2019  (0)
   August 2019  (0)
   » view full archives