en en | ro ro

Am fost 2 saptamani prin Europa ; a fost interesant. Ne-am revazut buni prieteni si rude. Am vizitat locuri minunate, dar vremea nu a tinut cu noi. A plouat zi de zi, fara exceptie. La Paris s-au inregistrat cele mai reci zile de mai din istoria institutului meteo francez, fondat 1772, cu minime 3-4°C. Ziua ploua, noaptea era senin. Caloriferele frigeau la sfarsit de mai, in case tot era frig si umezeala. Am imprumutat pulovere…

Am fost inspirat sa iau cu imprumut un aparat mai mic. Atat ar fi trebuit, sa car lada pe umar, cu umbrela intr-o mana si pachetele in cealalta. Sotia ma « ameninta » uneori.

Daca ma opresti sa intru in magazine, te spun prietenelor, sa rada de tine. Cand vine la Paris, o femeie trebuie sa intre in toate magazinele. Cate-odata parcurgeam sub 250 m de bulevard pe ora. Mai protestam, dar inutil.

Cu cartela de transport in comun, metrou-autobus, in a treia mana, iar in a 4-a modestul D3200 cu zoom-kit 18-55mm, potrivit in aceste situatii precare. O experienta pe care o voi detaila in curand.

Am avut si surprize placute la intoarcere.

La Otopeni functioneaza perfect o metoda moderna de comandat taxiuri. Legumele si fructele romanesti au si aroma si gust placut in piata. Vanzatorii sunt mai amabili decat erau odata. Au remarcat si ei, clientul satisfacut revine la produsele multumitoare.

Autenticitatea si ospitalitatea romaneasca sunt mai atractiv prezentate de straini :

Maramuresul, un cadru de poveste, titreaza revista the Telegraph.

http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/romania/10086702/Romania-Maramures-is-a-rural-fairytale.html

Multe lucruri nu merg grozav, legate de clasa politica incompetenta si corupta.

http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/cum-se-stinge-romania-303382-pagina1.html#top_articol

Toate ar functiona mai bine daca oamenii ar intelege ca impreuna pot realiza orice. Nu lipsind de la vot poti schimba ceva in aceasta tara, ci implicandu-te cat de cat. Fortand pe alesii neamului sa faca si ce vor oamenii, nu doar ce vor ei.


Publicat în 01 iunie 2013. 6118 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   ╗ aprilie 2024  (0)
   ╗ martie 2024  (0)
   ╗ februarie 2024  (0)
   ╗ ianuarie 2024  (0)
   ╗ decembrie 2023  (0)
   ╗ noiembrie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss