en en | ro ro

Acest lucru ne intereseaza mai mult decat rezultatul la o consultare populara cu date foarte tulburi. Sa zicem ca va pleca „marinarul /chiorul”. Cine va conduce tara? In ce directie? Cum ne vor vedea tarile europene de varf? Asta m-ar interesa sa aflu.

http://ro.stiri.yahoo.com/frankfurter-allgemeine-zeitung-%C3%AEn-termeni-duri-despre-victor-071439803.html

Dar investitorii straini, mai ales medii, fara care suntem lipsiti de aparare in fata crizei? Ce se vede acum? Economia este in cadere vizibila; nimeni nu se ocupa de ea. Echipa Usl are alte prioritati. Stressata de perspectiva neatingerii cvorului la referendum, e dispusa la orice, inclusiv la conventii anticonstitutionale. In ultimele zile, in oras apar sute de panouri cu publicitate negativa. Multe sunt enorme, desi au „rost” doar cateva zile.

Cine le plateste? Noi, de buna seama.

„Vreau demiterea, mi-a inselat increderea”. Stiti cumva politician roman cu promisiuni respectate? „Rade ciob de oala sparta”, zice o vorba romaneasca. As merge pe mana d-lui Plesu.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12884742-andrei-plesu-nu-merg-referendum-nu-vad-niciun-motiv-inlocuiesc-berbec-doua-gaste.htm

Rezultatul din 29 nu mi se pare o prioritate pentru tara. Pentru Ei, da!

Cine profita de cheltuielile de zeci de milioane? Are rost sa le dam crezare? Ca nu i-am mai prins cu minciuna de mult – de cateva minute.


Publicat în 28 iulie 2012. 5852 vizualizari. 1 comentariu
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iunie 2023  (0)
   mai 2023  (0)
   aprilie 2023  (0)
   martie 2023  (0)
   februarie 2023  (0)
   ianuarie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss