en en | ro ro

Numai o saptamana dupa Perpignan, plecam iar pe meleaguri europene. Dar activitatile mele fotografice din aceasta saptamana au fost sustinute pentru un domn in varsta.

Dl.regizor Cristian Mungiu isi lanseaza pe 24 sept-7 oct, filmul "Amintiri din Epoca de Aur", la cinema Studio, fosta cinemateca, vizavi de OTV. Am avut noi contacte si in primavara. Mi-a facut cateva propuneri de colaborare, pe care le-am refuzat.

A revenit si mi-a cerut sa fac acum o expozitie in foyer, pe banii lui. Cu Amintirile Mele, cat de cat conjugate cu ale lui, care vor ramane acolo cat timp este programat filmul. Va fi prima mea expozitie in lipsa. Am avut mai mult de lucru decat daca o montam eu.

Pe 5 octombrie vom fi inapoi. Voi muta expozitia la sala Dalles, proaspat renovata, cu unele fotografii niciodata prezentate si vernisajul programat pe vineri, 9 octombrie.

Si mai greu mi-a fost sa termin alte 68 fisiere pentru fotografiile din cartea cea noua, care va apare probabil in noiembrie. Am izbutit de-abia in ultima clipa. La buna vedere.

Publicat în 14 septembrie 2009. 3326 vizualizari. 0 comentarii

Adauga comentariu
*
*
*
campurile marcate cu (*) sunt obligatorii