en en | ro ro

In septembrie am lipsit mai mult de 3 saptamani din Bucuresti. Plecat la Perpignan, Barcelona si unde s-a mai nimerit. Se implinesc 20 de ani de la caderea Cortinei de Fier si interesul pentru tarile din est intrate in Uniunea Europeana a crescut.
Plecat, plecat, dar m-am trezit cu 2 expozitii in plan. Una la cinema Studio, comandata de dl.Cristian Mungiu. Si alta la Dalles, in sala proaspat renovata.
Unde am avut 3-4 zile sa montez o expozitie de fotografie cu 83 de lucrari 60x90. Asta mi s-ar fi parut science-fiction in urma cu numai 2 ani.
Mi-a luat 14 luni sa pregatesc cat am putut de bine expozitia cu Fotografiile Interzise, unde erau 196. Dar unde am pornit totul de la zero.

Si asa de cateva zile simteam ca imi plesneste capul. Nu stiam ce sa fac mai intai. Ieri am dus la Dalles toate fotografiile si le-am aranjat cam grosier pe cateva teme : bucuriile adevarate inainte de 89, lumini neasteptate, transportul pe roti, intamplari in tren, besug si nunta, un oras cum altul nu e.
Buimac, de dimineata am stat o ora sa scriu legendele la fotografii. La 10 eram la sala Dalles. La 12 erau perfect panotate, jos. Iar la 19, cand m-am intors, totul era deja montat, fotografiile si legendele.
Mai am de facut flyerele in engleza pentru vizitatori de alta limba.

Dar acum ca m-am mai relaxat, pot sa va invit cu drag :

Invit-Made-in-Ro.jpg


Publicat în 08 octombrie 2009. 5071 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   mai 2023  (0)
   aprilie 2023  (0)
   martie 2023  (0)
   februarie 2023  (0)
   ianuarie 2023  (0)
   decembrie 2022  (0)
   » toata arhiva

rss