en en | ro ro

Doar amintiri proaspete sunt credibile in justitie. Amintirile mai vechi devin tulburi si subiective. Uitam intai amintirile neplacute, cele placute sunt rememorate, povestite, chiar imbunatatite. Nu e de mirare ca dupa multi ani acestea devin preponderente.
Am remarcat demult ca amintirile legate de anii 1980 sunt ultra-subiective. Lasam uitarea sa se astearna peste o perioada, din care apar pseudo-amintiri edulcorate, net Imbunatatite ?

Romanii au trecut printr-o perioada de zeci de ani de cosmar. Din care fiecare a retinut ceva. Era mai tanar, nu avea griji, avea avantaje. Restul nu si-l reaminteste. Nici nu era convenabil. Doar n-ati fi vrut ca Bardul de Birca sa declare in direct: Am fost toata viata un porc de jurasik. Indiferent cat de talentat era in poezie ! "O tara cu oameni fara simtul masurii." Carol I.

S-a stins sir Edmund Hillary, unul din cei mai reprezentativi cetateni ai globului in ultimul secol si din mitologia generatiei tinere.

Ma gandesc sa merg si eu la Mecca, poate devin un fel de hadji. Allah e mare, iar Mahomed este profetul lui !

mitologia%20generatiei%20D_B.jpg

" Fotografii Sugestive pot Deveni Suportul Reprezentarii Amintirii Istorice in Constiinta Colectiva. Parerile Sincere Conteaza. Oamenii sunt satui de poze facute pentru a vinde ceva, dar sunt atinsi si impresionati de adevar." - James Nachtwey

Publicat în 11 ianuarie 2008. 5338 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iulie 2024  (0)
   iunie 2024  (0)
   mai 2024  (0)
   aprilie 2024  (0)
   martie 2024  (0)
   februarie 2024  (0)
   » toata arhiva

rss