en en | ro ro

Fiecare e interesat de ceva anume. Cei care citesc acest blog ar fi interesati de fotografie. Nu stiu cum este organizata revista online fotomagazin.
Desi nu am legaturi cu redactia ei, ii stiu pe majoritatea membrilor. Mare parte dintre colaboratori lucreaza acolo benevol.

Acum 4 ani, am fost invitat sa scriu lucruri care imi trec prin cap, pe unul din blogurile lor.
Si am fost singurul care nu mi-am facut, prea ocupat sau prea comod, un alt site. Nu stiu daca ce scriu este interesant, sau nu, pentru cititori. Poate ca nu destul. Reactiile sunt subtiri. In 4 ani, la 600 de posturi sunt doar 900 replici, iar 100 imi apartin.
De regula scriu pareri personale, nu texte copiate de la altii, cum se poarta acum.


Un vechi prieten, care face multe lucruri bune, este calat mai mult pe latura comerciala. Foarte bine, este dreptul lui. Mai nou isi manifesta indignarea ca un site, la care a fost partener fondator, nu ii canta in struna. Este vorba de www.fotomagazin.ro.

"De ce nu afiseaza reclame gratuite pentru manifestari comerciale ?"
E o Rusine, se lamenteaza ipocrit dansul.
Nu mi se pare deloc ca un workshop ar fi o manifestare de binefacere. Sau poate doar bate saua, ca sa priceapa iapa ! Pe post de iepe fiind sponsorii, nu stiu exact ?

Mai scriu cate-odata despre manifestari sau expozitii.
Cu 3 conditii : sa fiu invitat, sa vad direct despre ce e vorba si sa mi se para interesanta. Si unde nu am fost invitat, nu am venit, stiti doar cum este cu invitatii nepoftiti.

Pe amicul meu il strofoaca "Indignarea" inutil. Ei, nu chiar inutil, ca ajuta la trafic. Noroc ca il inconjoara si il aproba tzutzerii. Impreuna cu amicii d-lui, se lauda unul pe altul. Sa fie sanatosi. Ciudat ca rezultatele lor Exceptionale sunt subtire apreciate in afara tarii.

Cat despre reclame gratuite pentru manifestari, pot apela la TV cu Antene sau Realitati, cu conditia sa le ofere avantaje mai consistente, ca MTS si MT.

Publicat în 01 august 2009. 5319 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iulie 2024  (0)
   iunie 2024  (0)
   mai 2024  (0)
   aprilie 2024  (0)
   martie 2024  (0)
   februarie 2024  (0)
   » toata arhiva

rss