en en | ro ro

Probleme locative ale demnitarilor apar des. Sirul de case, vile, apartamente obtinute, vandute la preturi stranii, incredibile, unor personaje de prim rang, fac zilnic obiectul unor articole si deliciul publicului. Casele demnitarilor sunt subiecte de prima mana, o mina de aur pentru mass-media.

casa-lui.jpg

Cat timp proprietatea nu e bine reglementata si ministrul roman are salariul cat ajutorul de somaj din Europa, cum nimeni nu este perfect, surprizele nu vor inceta.

casa-lui-noua.jpg

Acesta ar fi fondul chestiunii. Dar este si altceva, mai grav. Cum ies articole cu casa lui Adrian Nastase, la doua zile reapare undeva casa repartizata lui Basescu.
Daca la primul, apar informatii de ultima ora, in al doilea caz se publica aceleasi afirmatii.

In ultima perioada apar articole in presa, fara informatii suplimentare fata de publicatii anterioare. Se incearca transformarea mass-media, din instrument de dezbatere si informare, in arma de lupta pentru suprematia de imagine.

E indusa ideea ca Toti politicienii sunt la fel de incorecti. Oare ?
Nu am auzit inca ca doamna Basescu, sau chiar d-na Tariceanu, sa se laude ca sotzul este pe cale de a deveni Miliardar in euro.
Poate din veniturile soacrei, daca a mai vandut un covor.

A_N alege.jpg

Sunt transparente si resentimentele celori invinsi la alegeri, dupa ce si-au facut de cap, ani de zile.
http://www.jurnalul.ro/articol_41614/extraordinara_viata_a_piratului_din_insula_schimbarii__de_el_insusi_povestita_unor_ziaristi_ticalosi.html

Dar si aparitiile d-lui Emil Constantinescu par a lasa dare de produs expirat.


Publicat în 08 decembrie 2005. 9522 vizualizari. 0 comentarii