en en | ro ro

Onor domnul primar al sectorului 2 ne-a trimes o scrisoare in care scrie : Strada dvs. va fi modernizata in cadrul program sector 2, initiat de Primar Niculae Ontanu.

Lucrarile au inceput in mai. Se inlocuiesc bordurile. Desi erau majoritatea perfecte. Dar aveau 85 de ani.

borduri proaste.jpg

Le-au inlocuit cu prefabricate B.35. Se sparg la prima roata de microbuz, care parcheaza pe ele. Erau si borduri strambe. Se tasase solul, din cauza conductelor sparte in zeci de ani. La care au hotarat ca nu e nevoie sa intervina. Ca sa le mai repare odata, peste 2 ani. Au scos bordurile din granit si bazalt, avand cca 28x36x80cm. Au fost scoase cu grija evidenta.

borduri granit.jpg

Aceste borduri vor fi cumparate pe nimic si taiate la gater de piatra in placi de placaj de 3 cm. Rezulta 10 placi de 30x70cm. Peste 2 mp placaj dintr-o singura piesa de bordura de 75cm. S-au scos pe zeci de km de strazi, pe ambele parti. Iar un mp de placaj de granit este 200 Ron. Sute de Miliarde ar fi castigate doar din acele borduri. De cine trebuie.

Acum 2 ani s-au inlocuit aleile de pietris din parcuri, cu prefabricate tip Drupo.
Comisioanele fiind proportionale cu suprafata pavata, aleile din parcul Ioanid au peste 7m latime.

Ii zicea parcul Ioanid, pentru ca a fost donat de familia Ioanid Bucurestiului.
Scrie acum pe el parcul Ion Voicu.
Conventia dintre M.Voicu /Partida Romilor si N.Ontanu /PSD a fost reciproc avantajoasa. Desi ilegala si mai ales imorala.

Multumim, d-le Primar. Sa stim si noi, sa nu mai votam cu dvs.

Publicat în 26 mai 2006. 9943 vizualizari. 9 comentarii