en en | ro ro

Suntem membri cu drepturi depline in UE. Mai se integreaza unii grabiti in Europa, care cu mistria, care cu carute cu coviltir. Dar avem o tara putin diferita de celelalte. Care n-are 2 viteze de dezvoltare, ci mai multe. Cei care lucreaza in software sunt deja in secolul 21.

Maedia si justitia au oameni din secolul 20, cu metehne de procuror comunist, la ordin. Top 100 averi provin din secolul 19, cu apucaturi de capitalism salbatic, atot-distrugator. Si invatamantul a ramas pe acolo. Avem politicieni de secolul 18, cu metehne fanariote.

Romania profunda are obiceiuri si infrastructura din Evul Mediu. Din pacate si familia mi s-a reintors acolo. Casa are 85 de ani si schimbam conductele de canalizare. Credeti-ma, nu e deloc simpatic dupa 2 zile fara apa, in iulie. Si mai avem 3 !

Daca faci 5km, stanga-dreapta fata de drumuri europene, dai de tara veche, unde oamenii abandonati de conducatori traiesc fara canalizare si fara bani.
Cu apa, se descurca cum pot. Cand da Dumnezeu prea multa, apare si cate un politician, cu cizme sau balerini albi, sa manance si el o fasole. Din pacate nu e o gluma.

Iar copii unor prieteni, studenti mari, sunt la Adam-Clisi si la situri de cultura Gumelnita. Readuc la viata istoria antica si comuna primitiva, din neolitic.

Pai ce va ziceam. Traim in tara tuturor posibilitatilor.
Iar pozarii fac HDR cu peisaje si nu vad nimic in jur.

Publicat în 04 august 2008. 3200 vizualizari. 0 comentarii

Adauga comentariu
*
*
*
campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   aprilie 2020  (0)
   martie 2020  (0)
   februarie 2020  (0)
   ianuarie 2020  (0)
   decembrie 2019  (0)
   noiembrie 2019  (0)
   » toata arhiva

rss