en en | ro ro

Dar tolerate bine-merci de inspectori Dezinteresati. Am o conexiune internet printr-o retea de cartier, la inceput surprinzator de dinamica. Cumparati de RDS, mai administreaza inca partea lor de retea. Dar de cand firma le-a fost cumparata, calitatea servicilor a scazut net.

Serverul a fost schimbat, la suprasolicitari te deconecteaza. La transmisii FTP, programul arata deconectarea. Noroc ca nu este prea grav ; am o situatie privilegiata. Cablul optic are hub-ul traducator in podul meu si sunt singur pe cablu. Am avut 800kb/s pe up-load extern, dar sambata seara debitul coboara totusi la 30kb/s. Sunt locuri in oras unde nu mai vezi nici case, nici cer, din cauza fascicolelor de cabluri.

cabluri%20nebunesti.jpg

Inainte eram ingrozit de sarmele traversand cadrul. Vanez uneori snopuri de cabluri, 99% ilegale, in lumini diferite. PC. spunea ca doar la Mumbay a vazut mai multe si mai aiurea. Intre Phenian si Bombay, peisajul asiatic o fi idealul Noilor Romani de Succes, cu relatii la Niro si la Europa.
Vad si stalpi incovoiati de sarcina, cativa s-au si rupt. Firmele folosesc echipe cu oameni diferiti : unii lucreaza mai cu grije, iar altii mai prost.

Unii sunt politicosi, cer voie proprietarilor si monteaza sisteme de securitate mecanice. Altii ajung ilegal pe balcoane sau acoperisuri ; nu ezita sa faca improvizatii periculoase. Un prieten cu apartamentul sus imi arata un cablu gros. Vine prin aer 60m, face latz pe un cos, dupa care pleaca alti 40m, in unghi ascutit. Legatura improvizata poate rupe cosul pe vant, provocand accidente grave. Dar banii nu au miros.

http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/815476/Retelele-de-cartier-un-vanat-pretios/

Publicat în 22 ianuarie 2009. 3806 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   septembrie 2020  (0)
   august 2020  (0)
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   aprilie 2020  (0)
   » toata arhiva

rss