en en | ro ro

Doar cateva poze, dar interesant comentate de redactorul sef Chris Johns :

http://ngm.nationalgeographic.com/video/player#/?titleID=6155377001&catID=1

Iata fotografia facuta cum o vad si eu, ca o impartasire a experientelor personale. O interpretare personala si inspirata a realitatii duce la rezultate uluitoare. Un punct de vedere personal vizibil original si perseverenta in urmarea proiectelor proprii, acest tandem este numit viziune de criticii buni.

De fapt ce te intereseaza sa faci ? Aici este partea cea mai grea, incepatorii ar vrea sa faca de toate. Sa castige multi bani, ascultand ordine sau nu stiu cum, dar sa aiba si un enorm succes.
Punctul de vedere personal este caracterizat de felul in care percepi diferit lumea din jur. Atat timp cat incerci sa-i imiti pe altii nu ajungi nicaieri.
Ai adoptat pozitia giruetei. Te iei dupa vant. Prea multi cred ca succesul vine din aplicarea sistematica a unor retete rancede. Si se inseala.

O idee, la prima privire nastrusnica, ar fi sa nu fotografiem deloc o vreme, cateva luni, pana ne apuca dorul si ne dam seama. In toata aceasta perioada, sa ne gandim ce ne intereseaza intr-adevar. Si cum ne-ar place sa iasa in fotografie.

Subiectul nu este atat de important la calitatea fotografiei, desi poate fi decisiv in vanzarea ei. Convergenta intre calitatea luminii potrivita evolutiei subiectului si redarea cat mai graitoare, de i se spune pompos compozitie, cu o abordare proaspata, sunt factorii care sustin fotografia.

Publicat în 14 ianuarie 2009. 5204 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   noiembrie 2023  (0)
   octombrie 2023  (0)
   septembrie 2023  (0)
   august 2023  (0)
   iulie 2023  (0)
   iunie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss