en en | ro ro

Chiar asa. Cu cat este mai mare, cu atat mai bine.

Si nu trebuie sa va ganditi la prostii. Ma refeream la cartela de memorie.
In 2002, primul meu aparat digital avea o cartela de 256mb. In aprilie 2003, am cumparat una de 1Gb. Costa cat un obiectiv. Am primit alta in 2005. La Dslr am ales cartela de 2gb. O ocazie tentanta m-a facut sa iau o cartela CF de 4gb, la pret interesant : Transcend 4Gb, x120.

http://www.rue-montgallet.com/prix/75012/comparer/304/Cartes-memoire/

Pana si nepotelul sotiei, pusti delicios de 6 ani, prefera modelul cel mai mare din parcare. Cum e pasionat de insecte, i-am cautat insectar. In pasaj la Universitate, sunt unele frumusele, cam la un million. Mergand la Bucur, am gasit un fluture impresionant, nepalez sau tibetan, cu anvergura aripilor de cca 21x23cm, montat intr-o cutie de lemn cu sticla.

Fluturele gigantic l-a impresionat mult pe pusti. A fost pus in perete, la loc de cinste. L-a dus si la scoala, unde a dat explicatii complete. Fluturele din Tibet l-a primit de la mama pisicii. Fata cea dragutza, care are si caine. Dar il tine in curte. Fluturele minunat statea in cutia cu sticla, sa nu il manance patrupezii buclucasi. Toata clasa de prichindei a fost profund impresionata de povestirea dramatica. Dar mai ales de Fluturele cel Mare.

Mda, Fluturele a plecat de la Agricultura.
Dar ce legatura are asta cu fotografia ?

Publicat în 27 noiembrie 2006. 5622 vizualizari. 0 comentarii