en en | ro ro

Robotei cu elice, dronele ofera posibilitati aproape nelimitate de fotografiere in zonele permise. Pretul unei drone de calitate este considerabil. Desi micul multicopter teleghidat e vulnerabil la vant, intemperii, probleme tehnice - si mai ales la greselile de pilotare. Ele dau accese la unghiuri de vedere neasteptate sau la subiecte nesperate.

Dar si ocazii de excese acolo unde prezenta lor este nedorita, aeroporturi, unitati militare, sau competitii sportive cu public numeros. In dec.2015, campionul de ski Marcel Hirscher era cat pe ce sa fie lovit de o drona profesionala in Italia.



La un concurs cu fotografii din drone, a fost premiata imaginea unui vultur in zbor. Politia olandeza s-a inspirat. Are un serviciu care antreneaza pasari rapitoare mari sa intercepteze drone. Acvilele sunt mai rapide si mult mai puternice decat dronele. Vulturii si dronele, care pe care... Spre deosebire de pusti cu alice /shotgun, plase, sau interceptari laser, dronele capturate nici nu mai cad in locuri vulnerabile.




Dronele pot fi doborite ocazional si de alti predatori.

Si mai puternici, dar mult mai greu de stapanit.



Publicat în 01 mai 2017. 5255 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   » martie 2024  (0)
   » februarie 2024  (0)
   » ianuarie 2024  (0)
   » decembrie 2023  (0)
   » noiembrie 2023  (0)
   » octombrie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss