en en | ro ro

Spera cineva ca va obtine recolta de grau plantand seminte de mustar, sau in?

Tara noastra are nevoie de credibilitate si de investitii externe, care sa ridice economia. Are nevoie de institutii moderne, conduse de profesionisti, nu de paiate numite politic.

Vedem cum PP-DD dezvolta nerusinat, cu ceva succes, minciuni fara acoperire, iar PDL, in opozitie, nu propune inca ceva concret.

Ajunsa la putere, USL contesta, nesocoteste si paralizeaza mecanismele statului. Dupa 2 luni de guvernare nu exista acte normative spre redresarea economiei. Vedem doar razboi pe toate fronturile impotriva institutiilor care nu raspund imediat la comenzi. Pana acum au fost lovite /amenintate: Inspectoratul de Stat, Institutul Cultural, Monitorul Oficial, Consiliul Audiovizualului, Curtea Constitutionala, TVR, SRR, Avocatul Poporului, Prezidentia. Se pregateste puterea judecatoreasca. Actiunile lor seamana ura si intoleranta. Invariabil este folosit pretextul:

Sunt oameni numiti politic, obstructioneaza politica USL! Ideea reala e mai pragmatica. In spate sunt lupi flamanzi, care vor halci mai mari. Dar sa nu cumva sa fie judecati pentru asta.

Nu vor sa se mai intample accidente nedorite /de ei. Sa isi lase castelul, yachtul, avionul, parcul auto si conturile - pentru o celula la comun in Rahova, cum am vazut de curand.

In 2011, conducerea USL contesta vehement Parlamentul, vazut ca nelegitim.

Dupa succesul motiunii, ei au ajuns la putere. Acum considera Parlamentul legitim, desi n-au fost alegeri parlamentare intre timp. Parlamentari solicita sa dirijeze economia, sa aleaga ei caile de dezvoltare. Dau si legi anti constitutionale. Nu par sa fi inteles separatia puterilor in stat.

Aceste manevre tulburi ne discrediteaza credibilitatea si mineaza situatia economica; a tarii si a cetatenilor ei. Deja Primul Ministru este grav compromis international. Iar cei nefrecventabili sunt zvarliti peste bord, si la pirati si la politicieni, cu prima ocazie favorabila.

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/se-lasa-romania-ingenuncheata-de-copy-lot-269320.html

Asteptam cu interes cooperarea "frateasca" intre Prim-ministru si "Presedintele interimar", Crin Antonescu, viitor presedinte de Senat, in locul Presedintelui suspendat.

Atunci totul va merge ca pe roate. In tara noastra vor curge rauri de lapte si miere. Pentru mafioti.

Insa furtuna nu este pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.

Ne asteapta o toamna lunga.


Publicat în 03 iulie 2012. 6328 vizualizari. 2 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iulie 2024  (0)
   iunie 2024  (0)
   mai 2024  (0)
   aprilie 2024  (0)
   martie 2024  (0)
   februarie 2024  (0)
   » toata arhiva

rss