en en | ro ro

Pe Razvan Ion l-am cunoscut la Timisoara, la o prima manifestare fotografica organizata de Institutul francez local. La inceput ne-am incontrat, Cosmin era sa il si « atinga ».

Dar am simpatizat. Mai multe lucruri ne apropie decat ne despart. Diferenta mai mare este de limbaj si relatii. Daca la relatii nu pot decat sa ii pretuiesc calitatile, imi vine greu sa ma impac cu limbajul lui academic, compunctios. De fapt n-am nimic cu acesta.

Din proprie experienta stiu, comunicarea este precara cu limbaj usor pasaresc. Fostul rector al Arhitecturii, prof.dr.Sandu Alexandru, cu care aveam o relatie foarte buna, tinea cursuri. La care 90% din studenti nu pricepeau nimic. « Noroc » ca avea « translatori ». Studentii denumeau cursul sau de urbanism : lectiile de « sandu-grasa ».

Interesant ca in probleme majore ne-am inteles perfect, dansul ca teoretician eminent, eu ca practician, mai mult sau mai putin pragmatic.

Puncte de vedere care le regasesc cumva si in fotografie, intre Razvan si mine.

M-a invitat de curand la o discutie publica.

Asa incat pot invita doritorii la :

Discutie publica : Răzvan Ion în dialog cu Andrei Pandele.

https://www.facebook.com/events/146292478894095/

« Realismul social-critic sau rezistenta imaginii. » Joi, 13 iunie 2013, ora 19.00. La sediul PAVILION sustinut de UniCredit Tiriac Bank, str.C.A.Rosetti 36, cu intrare prin J-L.Calderon.

Update: Sambata la 10 pe Realitatea TV ar fi cateva momente inregistrate.  Poate altadata.


Publicat în 10 iunie 2013. 6278 vizualizari. 0 comentarii