en en | ro ro

Aveam blogul la fotomagazin de 5 ani si 6 luni, dar foloseam un program neprietenos. La 800 posturi apareau 1065 comentarii. De regula nu era niciunul. De 2 ani nu puteam pune nici eu comentarii acolo. Unele postari au fost mai atragatoare, altele mai putin. Am incercat sa leg actualitatea de subiecte interesante. Multe postari nu aveau reactii. Doar probleme tehnice ii mai intarata pe acei care se cred Dibaci. 

In acest timp au aparut alte sute de bloguri, unele chiar interesante. Dar prea multe sunt bazate pe comanda copy-paste. Personal, evit cat pot asta.

Prin ce era cunoscut blogul meu ? Apareau pareri proprii. Ale mele dar si ale altora. Si ele mai mult sau mai putin interesante. 

Inainte cultura se facea citind. Cititul te face sa iti imaginezi ce citesti. 1000 de oameni citesc acelasi lucru. Dar fiecare s-il poate imagina diferit. Acum computerul este instrumentul de relatie cu lumea. Jocurile pe computer au imagini. Le vezi, nu le mai imaginezi. Asta reduce antrenamentul creierului spre imaginatie. Multi citesc neatent. Raspund la ce gandesc ei, nu la ce scrie acolo. Sau se leaga de cuvinte, nu de idei.

Mare necaz, idiotii sunt siguri ca au dreptate, iar oamenii cu bun-simt sunt plini de indoieli. Bertrand Russel

Doream de mult sa schimb locul, cupland blog la site propriu. Multa vreme nu am reusit. Aveam alte prioritati. Iar pretentiile imi depaseau disponibilitatile financiare. Niciodata nu am crezut /sustinut ca detin privilegiul adevarului. Sunt relativ informat in unele domenii. Uneori gresesc mai rar decat altii. Si intr-adevar, exprimarea clara a ideilor nu este punctul meu forte. Sunt interesat sa primesc idei de la cei care sunt interesati de ce citesc.

Puteti salva conexiunea : www.ap-arte.ro/blog

Va astept cu placere, RSS in curand.


Publicat în 15 noiembrie 2010. 6037 vizualizari. 11 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   » decembrie 2023  (0)
   » noiembrie 2023  (0)
   » octombrie 2023  (0)
   » septembrie 2023  (0)
   » august 2023  (0)
   » iulie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss