en en | ro ro

In 2011, la o conferinta de presa in Statele Unite, ziaristii l-au incoltit pe Basescu. Cum conduceti tara cu oameni lipsiti de calitate. (Nu aparusera guverne falite PSD.)
Pai, nu avem altii mai buni. Nu aveti ?
3 landuri germane cautau un specialist sa le ridice economia. Si l-au ales pe XY, roman, care a reusit. State americane cu probleme au apelat la acelasi specialist roman, cu succes. Si dvs. sustineti ca nu aveti pe cine pune ?
Base’ a ramas fara replica.

Revenit in tara, l-a chemat pe XY. Poate redresa economia in 12 luni, dar nimeni sa nu bage mana in bani publici. Propunerea a fost respinsa in forul de conducere PDL.
Cu 94% contra. Cum adica sa nu fure, doar pentru asta s-au ales.
XY a aparut si la TVR, dar numai dupa ora 0.45 noaptea. Intamplator il cunosteam. A fost invitat de un Grup “de influenta” pentru cunoastere reciproca, fosti generali de Securitate intre 73 si 85 ani. Care s-au prezentat concis: Noi Conducem Tara.
Vezi si analiza lui Thierry Walton, specialistul European nr.1 in domeniu.
Traim intr-o tara condusa de grupari de tip mafiot.
Toate mijloacele maedia au in spate personaje carora le zgrangane gradele pe sub camasa. Ziaristii sunt platiti sa faca materiale favorabile patronului. Candidatii cu sanse ai partidelor sunt recrutati mai ales dintre cei care pot fi santajati si manipulati.

Un sofer mucalit zicea: Tara asta a fost distrusa de PSD. Au profitat de vechile mecanisme pe care numai ei le cunoasteau, ca sa conduca, dar mai ales ca sa devalizeze tot. Dar intotdeauna in complicitate cu PNL sau cu PDL. Asa este !

Idea conferintei BBC era:
Daca nu va convine cum merg lucrurile in tara, trebuie sa va implicati. Sa faceti ceva Fiecare dintre voi. Daca va implicati toti, lucrurile se vor schimba pana la urma.

Cum scapam de gruparea infractionala ? Raspunsul este clar.
Trebuie sa ii votam cu acei care sunt calomniati sistematic de canalele vuvuzele. Generalii sunt bine informati. Stiu ei cine le poate pereclita pozitia favorizata. “Dusmanii” lor pot fi salvatorii nostrii. Pentruca ei nu fac parte din Omerta.
Nici acestia nu sunt perfecti. Dar in parte sunt bine intentionati.
Cei care nu voteaza, isi lasa votul sa fie redistribuit la partidul din frunte /PSD, etc.


Publicat în 25 aprilie 2019. 7338 vizualizari. 1 comentariu
1 comentariu la "Sa faceti ceva. Fiecare dintre voi."

Amy Neagoe
2019 mai 02, la ora 16:41:05
Mă întreb de veți avea curaj să îmi faceți public comentariul, tovarășu’ Primar Dottore(și chiar ‘dublu’ !!) , țărănoi Pandele.
(DECE NU. Vad ca va comportati primitiv, incepeti cu invective fara sa ma cunoasteti. Nu am nici–un grad de rudenie cu sotul doamnei Primar General al Capitalei - Gabriela Firea, casatorita Pandele )

Adauga comentariu
*
*
*
campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   aprilie 2020  (1)
   martie 2020  (3)
   februarie 2020  (1)
   ianuarie 2020  (0)
   decembrie 2019  (2)
   noiembrie 2019  (0)
   » toata arhiva

rss