en en | ro ro

Era un happening la Caen, cu acest nume la festivalul Insolite Roumanie. 2 francezi tineri au filmat prezentarile a 3 ghizi diferiti la vizite in Palatul Parlamentului, mai cunoscut sub numele de Casa Poporului. Inregistrarile redate erau plictisitoare, de calitate mediocra.
Treceam des langa ecranele pe care apareau. M-a frapat o replica. O fatuca spunea niste prostii mai mari decat ea. Am fost mai atent. Cei 3 nu aveau idee despre ce vorbeau. Confabulau fara rusine. Fiecare dadea multe cifre, una mai gresita ca alta, poate chiar inventate de ei. Diferentele intre cele spuse erau si de 10 ori. Enormitatile spuse devalorizau adevarul. De-altfel un deputat migrator, dl.Horatiu Buzatu, face asta direct pe internet. La aceasta adresa gasiti diverse filmulete, facute dupa gard, in subsol, sau la wc.

http://www.happyfish.ro/reality/culisele_parlamentului/

81 milioane de euro sustine HB, ar fi bugetul Camerei Deputatilor pe 2008.
Se prea poate. Nu m-ar mira.

Nu am acces la date oficiale, dar putinele date exacte pe care le am difera net fata de cele spuse de el. 66.000mp construiti la sol, spune dansul. Sunt 44.245,2mp, conform R.topo actualizate. Doar daca ai adauga stadionul Republicii distrus, obtii acel ordin de marime.

Bombardamentul cu date inventate a fost brevetat de televiziuni interesate, care reiau aria calomniei in variante moderne. Oricate minciuni ai spune, tot se gasesc cativa prosti sa le creada. Dintre acei care il voteaza pe primarul mort, ca mult mai eficace.

Si pare a face adepti, cu creierul partial spalat, la scara nationala.

"Vai cat de Bine li se pare ca era pe vremea Comunismului."

Publicat în 24 iunie 2008. 5082 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   septembrie 2023  (0)
   august 2023  (0)
   iulie 2023  (0)
   iunie 2023  (0)
   mai 2023  (0)
   aprilie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss