en en | ro ro

Latru Deci Exist, era titlul unui articol din NGM, cu animale de companie. Am fost ales, deci pot fura nepedepsit, a devenit un ideal al infractorului roman, ajuns pe cele mai inalte culmi.
Prin Noi Insine, era deviza lui Bratianu, deviza actualilor penelisti pare a fi : Pentru noi insine. Ca sport, capitalismul de cumetrie, brevetat de FSN, cu care sefii liberali au avut relatii bune, a fost practicat cu entuziasm de noii liberali. Reconditionari la copiatoarele Senatului, prin firma d.lui ministru-senator Pacuraru, la pret dublu cat costa unele noi. Si alte afaceri tulburi nu mai mira pe nimeni.

http://www.presaonline.com/stire/paul-pacuraru-a-dat-un-tun-second-hand-parlamentului,239362.html

Dar si epoca de Glorie a actualului guvern se apropie de sfarsit. Au si inceput parastasurile :

http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Pomeni-electorale-pentru-parastasul-guvernului-Tariceanu.html

Partizani anticomunisti se retrageau in munti. Demnitarii penele se retrag la sinecuri mustoase. Incompetent ca ministru, dl.Adomnitei candideaza primar la Iasi. Ministrul lautar Orban ocheste primaria Bucuresti, cu prezidentia PNL in plan secund. Altii au tinte mai mici si fac promisiuni patetice. La Marea lor valoare, vor sa isi cumpere voturile. Din banii publici, bineinteles.

http://www.curentul.ro/index.php/Social/Guvernul-Tariceanu-joaca-alba-neagra-cu-profesorii.html

Dl.Vosganian jongleaza cu banii care ii lipsesc si supune bugetul la perversiuni repetate. Dl.Cioroianu a demisionat. Neadaptat si gafeur, ministrul de externe, desi prezentabil, a fost eclipsat la summit de logodnica, o soprana cu succesele achitate cash de familia proprie.
http://www.cotidianul.ro/cioroianu_____logodnica_mea_a_fost_mai_vizibila_decit_mine-42805.html

Noii liberali par foarte credinciosi. Canta: Miluieste-ne Doamne. Si imediat se miluiesc singuri, din bani publici. Cultiva o relatie foarte buna cu biserica.
http://www.romanialibera.ro/a122158/bor-masina-liberala.html

Poate ca obtin si ceva voturi, pentru ca si-au pierdut proprii sustinatori. Concubinajul cu PSD a produs o falie profunda intre electoratul partidului si conducerea atot-profitoare.

Dar mai au sanse : sa fuzioneze cu PSD, in Partidul Liberal-Miluitor.
Sau macar in Partidul National-Socialist. Si sa gasesca un lider ale carui discursuri sa poata electriza masele largi. Ca si Adi Hitler tot cu Partidul National-Socialist vota.

Publicat în 14 aprilie 2008. 5189 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   decembrie 2023  (0)
   noiembrie 2023  (0)
   octombrie 2023  (0)
   septembrie 2023  (0)
   august 2023  (0)
   iulie 2023  (0)
   » toata arhiva

rss