en en | ro ro

E cald ! Lumea vrea vacanta, nu sa fie traumatizata de pseudo-specialisti politici, care o dau in bara sistematic si ne impuie capul cu prostii, debitate pe ecran.
Un banc simpatic din vremea abuziv impuscatului suna asa : Soseste comisia de experti pentru a diagnostica economia (comunista) in picaj. Cerceteaza ei, ce cerceteaza si apoi exclama : Aha, puterea motorului este cuplata direct la claxon. De asta nu merge la deal.

Nici nu ne-am schimbat foarte mult. Nu exista alta tara cu mass-media mai cotcodacitoare si cu publicul sudat de ecran si la emisiunile slabe.
Fata de vremile acelea mai avem un bun, pretuit de prosti numai cand nu il au : libertatea. Si stiti cum se zice : la noi mama prostilor este mereu gravida.
Oamenii saraci cred ca doar partidele sociale le pot rezolva necazurile. Desi stim sigur ca pomenile se descarca intai la acei care le impart. Lipsa de informatie duce la dezinteres. Se consoleaza cu un proverb, fara acoperire. Hotul satul fura mai putin decat cel flamand !

Politicienii nesimtiti au spatele acoperit, se trag din securitate. Cu nesimtirea au castigat bani grei. De nesimtiti au bagat bratul, pana la umar, in banii publici, au completat date false la imprumuturi nerambursate, sau au acordat direct contracte unor complici Amabili.

Cei relativ informati sunt cuprinsi de lehamite, vazand ca indiferent ce au votat, rezultatele n-au diferit net. De lene sau sila, s-au tras de-o parte. Dar cine nu merge la vot isi da acordul la alegerea celor dezinteresati si /sau neinformati, sau chiar a celor nesimtiti.

La Trip-Advisor, calatori depun marturie despre ospitalitatea romanilor, mai primitori decat occidentalii. Mai necivilizati, cu servicii practic inexistente. Stiam noi, ne-am obisnuit asa. Daca nu ne place ce vedem in oglinda, ar fi cazul sa ne mai schimbam din metehne.

Publicat în 23 iulie 2008. 2893 vizualizari. 0 comentarii

Adauga comentariu
*
*
*
campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   mai 2019  (2)
   aprilie 2019  (3)
   martie 2019  (0)
   februarie 2019  (0)
   ianuarie 2019  (2)
   decembrie 2018  (2)
   » toata arhiva

rss