en en | ro ro

Dl.Branea, directorul ICR Varsovia, mi-a aratat acest local. La inceput, mi s-a parut usor sordid. Intrai printre camionete, in separeul de nefumatori era un cantar de carne 1921. Si ce sa vezi : mancarea era foarte buna, portiile aveau dimensiuni pantagruelice, iar costurile erau normale, spre modeste..

Ultima seara, am stat la fumatori. Era atmosfera incinsa, la propriu si la figurat. 3 tineri, la o masa alaturata, comandasera cate un ciolan la gratar. Au venit fara osul interior, iar ce ramasese, avea 1,4kg carne de persoana. De se sparie gandul, nu alta. Au mancat saracii la hrean, de li s-a facut o sete, etc.

http://www.podwale25.pl/index.php?lang=en

Am mancat acolo de 3 ori. Numai odata aveam aparat la mine, noroc ca sunt poze la ei :

http://www.podwale25.pl/strona.php?podstr=galeria&lang=en

iar acolo halbele sunt halbe, nu gluma, avand 1 litru. Seara am vazut si 2 mese numai cu femei sub 35. Cateva cereau si a 2-a halba !?! Barbatii consumau mai putina bere. Dar o intareau cu vodca Finlandia, super-strong.

Publicat în 17 decembrie 2009. 3685 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   octombrie 2020  (1)
   septembrie 2020  (1)
   august 2020  (2)
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   » toata arhiva

rss