en en | ro ro

Acuma vreau sa fiu Vlad Tepes.
Daca replicile veneau de un bolnav mintal, n-ar fi mirat pe nimeni. I se recomandau calmante.

Dar cel ce abera era insusi Latifundiarul din Pipera, apreciat de 30% din populatia tarii. Asa s-a exprimat marele Filozof Gigi Becali, dupa meciul pierdut la Bistrita, unde nervii jucatorilor au cedat. Si de ce au cedat nervii jucatorilor ? Din cauza presiunii din partea conducerii clubului, venite de la Razboinicul Luminii Gigi Becali, cu berbeci de teapa lui Meme Stoica.

Nicolae Ceausescu nu a avut poate jucarii cand era mic. Si ii placea, ca presedinte, sa se joace. Sa demoleze orase si sate reale. Sa foloseasca la parade oameni vii, ca soldatii de plumb.
Iata ca apare un alt Mare Filozof, Fotbalist, Oier, Politician, Razboinic. Sa-i concureze memoria celui care a fost cel mai mare Conducator (Der Fuhrer), Arhitect, Miner, Vizionar si Carpaci.

Colindatorii ies cu steaua de Craciun. Becali face politica cu Steaua zilnic.
Racheta Gigi a fost lansata de la rampa de gunoi OTV. Acum apare zilnic peste tot. Spumega la gura, da bani in direct, vorbeste in dodii. Dar este chemat non stop. Face rating, spun realizatorii.

"Asta e Tata lu' tarisoara noastra, Romanica noastra fotbalistica. Carele noi nu gandim ci muncim. Becali reprezinta cu varf si indesat mentalitatea romanului azi : smecherie, furtisag, badaranie, aroganta, Moralitate de opereta. Da' merge. Nu a mai vazut Ioropa asa ceva !"

Personaje paranoice au succes la romani verzi. Gheorghe Funar, Vadim Tudor, personaje strans legate de neuro-psihiatrie, care au fost hopa-miticii lui Ion Iliescu, sunt eclipsati de noul hopa-mitic, acum pe Val.

Lasati-i si pe ei sa se joace. De-a Mihai Vitejii si Razboinicii Luminii.
Dar nu le dati mai mult credit, decat merita.
Mihai Eminescu spunea : Ce e Val, ca valul trece.

Publicat în 08 mai 2006. 3549 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   aprilie 2021  (2)
   martie 2021  (1)
   februarie 2021  (1)
   ianuarie 2021  (1)
   decembrie 2020  (0)
   noiembrie 2020  (1)
   » toata arhiva

rss