en en | ro ro

Avem o clasa politica cu oameni lacomi si iresponsabili.
Si nici cu alegatorii nu mi-e rusine. Cei informati nu prea merg la vot, cei neinformati merg, dar voteaza cum le-a spus persona in care au incredere : primar, popa, sau bulibasa. La alegerea primarului la Bucuresti, au contribuit decisiv promisiuni fara acoperire. Dragii de politicienii au inteles ca pomenile electorale au efect sigur asupra celor care se duc la vot.

Promitem orice, chiar daca darul e otravit. Vor exista bani pentru aceste cheltuieli ? Nu se stie. Daca ne alegem gasim noi o solutie.
Daca se aleg Ei, electoratul ii va sanctiona cand vor anunta ca nu pot plati promisiunile noastre. Si tot noi vom profita. Ce bine, ce bine.

Iar masa de bani aparuta, fara acoperire, este expusa inflatiei. Cu salariul cel marit, voi putea cumpara oare peste ani mai mult decat cumpar azi, cu cel nemarit ? Prea putin probabil ! In conditii de criza economica, realizarea infrastructurii era solutia corecta, reducand costuri.

Presimt urmari nefericite la actualul exhibitionism in pomeni electorale. In conditiile crizei actuale mondiale rampante, iresponsabilitatea economica a unora ar putea fi scump platita tocmai de aceia care voteaza aiurea. Sau de cei ce nu se duc la vot Ei o si merita.

http://www.adevarul.ro/articole/identitate-nationala.html
Dar vom plati cu totii.

Apropo de capania electorala : Bruce Springsteen si Billy Joel voteaza Barack Obama. Ei considera ca senatorul de Illinois poseda profunzime de gandire, capacitate. Si rezistenta necesara la lobby-uri interesate pentru a deveni presedinte al SUA.

http://www.huffingtonpost.com/2008/09/30/springsteen-joel-to-hold_n_130545.html

Publicat în 01 octombrie 2008. 3158 vizualizari. 0 comentarii

Adauga comentariu
*
*
*
campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   mai 2020  (0)
   aprilie 2020  (2)
   martie 2020  (3)
   februarie 2020  (1)
   ianuarie 2020  (0)
   decembrie 2019  (2)
   » toata arhiva

rss