en en | ro ro

Am scris un articol pentru National Geographic. Apare in numarul din septembrie. Este un articol despre Casa Poporului, numita gresit Palatul Parlamentului. Nu e un articol despre fotografie, ci despre o arhitectura quasi-veterinara, cat si de realitatea mistificata.

Cred ca e primul articol mare, scris si ilustrat in intregime, din afara redactiei lor. Am avut o colaborare foarte buna cu redactorii. Nu prea m-am inteles cu art-directorul. Imi pare un tip fricos. A eliminat toate fotografiile deosebite. Spunea ca la NGM nu se aleg decat fotografii in care publicul recunoaste unghiul consacrat. Cred ca e gresit sa elimini acele fotografii care arata altceva, sau in alt mod, nou sau proaspat. Infine, asta este. Ar fi reactii pozitive si din partea americana. NGM Ro este in franciza, prin Sanomahearst.

In calitate de principal vinovat, m-am trezit invitat la o emisiune de dezbatere, la Radio. Pe postul radio Lynx emisiunea se va desfasura luni 1 sept.2008 intre orele 19 si 20, la :

www.radiolynx.ro

Editie speciala in colaborare cu revista National Geographic Romania, Ceai cu Romania, are realizatoare a emisiunii pe doamna Vanda Florea. Pe site, gasiti si alte informatii utile.

Da chiar domnule !
Ce ai cu Romania ? Nu vezi ce bine merge ? Cat de bine ne merge ! Noua, oamenilor politici, in relatii stranse cu interlopii si cu magistratii de kko. Intr-adevar, daca la JO nu am facut nimic la canoe, macar la Craiova am depasit planul la caiac.

Publicat în 29 august 2008. 3336 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   septembrie 2020  (1)
   august 2020  (2)
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   aprilie 2020  (2)
   » toata arhiva

rss