en en | ro ro

Catelul lipseste deja de o saptamana. O fi el putin cam haimana, dar este un membru al familiei. In plus, noi suntem cei vinovati. Am plecat pe fuga la cumparaturi. Si o nevasta cand vrea la cumparaturi nu mai tolereaza nimic. Acum ! Cum sa dai de mancare la caine ! Ii dai la intoarcere. Am revenit la 21. Copoiul a iesit ca o racheta sa isi faca turul. Nu am mai iesit afara cam o ora. Apoi am iesit de 4 ori, la intervale de cca 20 minute, fara sa il vad. Nu raspundea nici la chemari prelungite. L-am cautat prin parcuri, dupa 11 noaptea, fara succes. Noi nu l-am mai vazut de atunci.

Am umplut orasul cu manifeste : am pierdut copoi.

 

Ramanem cu speranta ca se va intoarce, desi speranta scade la fiecare zi intarziata. Daca n-a fost luat de vre-un asiatic sa il gateasca, sau de un Interlop sa isi antreneze cainii de lupta. Speram ca a fost speriat, sau luat si s-a ratacit. Pana si pisicului ii este dor de el.

 

Nu, nu suntem sadici. Cainele era liber prin curte. Asa a si iesit. Lantul a fost folosit doar cand am avut santier in curte. Si se spala pe picioare in cimentul proaspat turnat. Il mai folosim si la legat pubela, sa nu plece si ea la plimbare.

Cel mai dureros este ca zilnic vine cineva si ne spune ca l-a zarit ratacind. Acolo. Este vorba despre un alt caine, care nici macar nu seamana. Asa ca ii pastram locul liber.


Publicat în 16 martie 2011. 4334 vizualizari. 2 comentarii
2 comentarii la "Suntem cam fierti"

bradcor
2011 martie 17, la ora 07:11:29
a mai fost el plecat. e primavara. revine. tineti locul pregatit.
Andrei Pandele
2011 martie 21, la ora 18:54:55
Nu, de aceasta data, sigur a fost sechestrat. Dar mai speram inca
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   octombrie 2020  (1)
   septembrie 2020  (1)
   august 2020  (2)
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   » toata arhiva

rss