en en | ro ro

Adolescenta din Covasna este minora. Si nu raspunde de faptele ei. S-a dus provocator la o comemorare cu care nu avea de aface, manipulata de prejudecatile din familie.

http://www.cotidianul.ro/sorin-ionita-sabina-elena-o-proasta-mica-dar-cu-tupeu-209914/

Fiecare om ii judeca pe ceialalti dupa fapta si asemanarea proprie.

Declaratiile d-soarei sunt o dovada a intolerantei : “Nu ii urasc pe unguri. Urasc faptul ca ei ma urasc”, echivalentul a: “Ii urasc. Pentru ca eu cred ca si ei ma urasc.”

Pe ce te bazezi? i-ar fi raspuns filozofic Moromete.

http://adevarul.ro/news/eveniment/sabina-elena-eleva-bentita-tricolora-nu-i-urasc-unguri-urasc-faptul-urasc-1_514cb7db00f5182b854134fa/index.html

Iata un termen de comparatie al acestei provocari. Dupa un meci in care Dinamo pierde in fata Rapidului, imaginati un tanar cu steag pe care scrie Rapid, in mijlocul unui grup de adolescenti, si ei iresponsabili, care tin cu Dinamo. Sau poate invers, dar conflictul sa fie asigurat.

Majoritatea adolescentilor sunt rebeli si imitatori. Parcurile sunt frecventate mai nou de grupuri de fraieri, dornici sa iasa in evidenta pe Facebook, cu bentite tricolore in par.

Desi iti face mai mult rau decat bine sa militezi pentru o cauza gresita.

Partea proasta este ca se vor gasi mereu politicieni, plasati de ambele parti, care nu vor ezita sa profite pescuind in ape tulburi – asmutindu-i pe unii impotriva altora.


Publicat în 01 aprilie 2013. 5356 vizualizari. 1 comentariu
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   septembrie 2022  (0)
   august 2022  (0)
   iulie 2022  (0)
   iunie 2022  (0)
   mai 2022  (0)
   aprilie 2022  (0)
   » toata arhiva