De un an, am propus expunerea unor fotografii cu Revolutia 1989, ca un omagiu adus demonstrantilor anonimi. Mi s-a raspuns sec : “Subiectul nu mai intereseaza pe nimeni.” Am perfectat o mica expozitie la Arhitectura, cu mariri pe care le aveam acasa.
A inceput decembrie si tovarasii cu munci de raspundere au aflat ca se implinesc 30 de ani. Intr-o singura saptamana, m-am trezit cu numeroase solicitari. Si altii au primit. Prietenul meu, Nic Hanu are o expozitie deosebita, 84 lucrari la Biblioteca Academiei. Sorin Lupsa are 30 de fotografii pe gardul Muzeului Sutu. Particip si eu la cateva expuneri :
Doua la Timisoara: la viitorul Muzeu al Revolutiei Anticomuniste, alaturi de C. Brad, D.Kerpenisan si altii.
Alta discreta si eleganta la Isho Art Encounters, cu vintage genuine prints din colectia OS. Revenit la Bucuresti, am redus expozitia de la Arhitectura, privita cu indiferenta de administratie. Ceva oferit fara a cere nimic, este apreciat ca fara valoare.
Dar romanii au marele talent de a lasa totul pe ultima zi. De ieri, pe gardul Muzeului National de Arta al Romaniei din piata Revolutiei. am 62 printuri pe aluminiu /100mp. 140 de fotografii vor putea fi vazute pe plasme mari la intrarea in Muzeu. Toate fotografiile imi apartin.
Iar maine, duminica 22, la ora 15, va avea loc vernisajul in holul intrarii Muzeului National de Arta.
Multumiri d-lor Cornel Brad, un tanar prieten de nadejde, A.Ciocazanu, Igloo Buc. si S.Predescu Cultura Timisoara, care au crezut in acest proiect si s-au luptat pentru promovarea lui, desi aparent nu avea sanse.
Am 2 mariri si in pasajul subteran de la Universitate.