en en | ro ro

“Spre noi culmi (de civilizatie si progres)” era un slogan din anii 1985, cand cetatenii tarii sufereau de foame si stateau ore la coada la carne, pe viscol. Dupa 25 de ani suntem inca condusi de nemernici ce nu si-au schimbat mentalitatile, invatati de mici, de tati, unchi sau bunici, sa isi calce in picioare supusii. Si sa fure. Altceva nici nu stiu sa faca.

Angel Merkel, fiica unui pastor din RDG, era ieri principala invitata din Casa Poporului, in calitate de cancelar al Germaniei. Ctitoria lui N.C. adapostea congresul Partidelor Populare Europene. Mai erau acolo zeci de lideri europeni de marca.

Ce era normal sa faca niste tineri lideri care in acest an au mers din gafa in gafa? Puteau face o invitatie la reconciliere. O masa festiva era cadrul potrivit pentru domolirea tensiunilor declansate stupid chiar de ei, in favoarea perceptiei internationale si dezvoltarii Romaniei.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/EDITORIALUL-EVZ-De-Ziua-Srciei-USL-i-a-artat-muchii-cheltuind-2-milioane-de-euro-1006603.html

Ei bine nu! Stiti cum face vacarul, suparat pe sat. Se da in spectacol, strigand: Cotu’ si piscotu’, labele si botu’! Noi nu vrem sa fim colonia Uniunii Europene.

Nu ma asteptam sa vad asemenea prostie, populist-electorala.

In cadrul “grandios” al stadionului National Arena, zeci de mii de oameni, adusi in buna parte cu arcanul, au aplaudat viitorii candidati ai USL, ca “Salvatori ai Natziei”.

Toţi sunt o gaşcă de hoţi, la urma urmei, este parerea generala a participantilor.

http://m.rfi.ro/articol/reportaj-rfi/reportaj-rfi-mitingul-usl-dragoste-rece-sepcile-rosii-combinezoanele-galbene

Printre ei si primul Oier al tarii, Gigi Becali insusi, primit cu bratele deschise de lideri PNL si PSD. Venit pe post de parlamentar, in schimbul promisiunii de a investi 10 milioane euro in campanie.

Cu aceasta ocazie, Conducatorul (Fuhrer) PNL modifica enuntul doctrinei liberale a lui Bratianu, din vechiul “Prin Noi Insine”, in mobilizatorul : Prin Oi Insine.

Total lipsit de “Patriotism”, m-am dus ieri la un vernisaj al grupului Un Bucuresti Drag.


Mai erau acolo cel putin o suta de persoane, de buna seama cu totii “Cartitze Basiste”.  


Publicat în 18 octombrie 2012. 5337 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   septembrie 2022  (0)
   august 2022  (0)
   iulie 2022  (0)
   iunie 2022  (0)
   mai 2022  (0)
   aprilie 2022  (0)
   » toata arhiva