en en | ro ro

Hai sa recapitulam. Fosta AAF a capotat intr-un moment foarte dificil economic. Au fost greseli catastrofale din 3 parti. Au trecut ani, nimeni nu a facut nimic.

Bucurestenii cu grija propriei soarte, nu s-au implicat in ceva care parea derizoriu si depasit. Un comitet de initiativa a avut idei bune, tocmai am vorbit cu dl.Moiceanu, le-a postat in parte.

Scopul era legitimarea unei vechi asociatii, de creatie artistica, cu avantajele oferite de lege. Aceasta asociatie trebuie sa aiba un numar cat mai mare de membri, cu vechime ante 1989.

In acest scop trebuia facuta o hartie care sa faca o emulatie, sa isi apropie membrii dispersati. Am inteles ca aceste date vor fi afisate in cel mai scurt timp, pe site.

Indicand vechilor membri, si altor noi, ce posibilitati noi vor apare si mai ales ce obtin prin (re) afiliere. Trebuiau scrise alte multe mai intai, inainte de somatia emisa.

Exista lista cu distinctii internationale : A. /E.FIAP. vorba lui Florin, Diploma din 1978 nu mi-o ia nimeni. Macar aceia sa fi primit detaliile scrise, sa le poata impartasi, explica si altora.

AAF&R va trebui pus pe picioare, oriunde ar fi. La Oradea apar probleme, costuri de transport ridicate pentru media tarii. Macar secretariatul ar trebui pus la Brasov. Vom vedea.

Din pacate, fara sa gandeasca prea mult, cineva a facut o adresa neinspirata, chiar nefericita. Si i-a dat drumul. Hartia a adus o reactie meritata. Intrebarea este ce facem de acum incolo ?

Cel mai important ar fi sa vorbim intre noi, sa avem incredere reciproca. Nu sa-i consideram pe altii doar prosti, sau incapabili, Mitici sau Funariazi. Si sa le facem noi bine cu de-a sila.

Am postat textul cu "Noua AAFR" cu strangere de inima. Acum, cred ca am facut bine. Pentru ca veni vorba. Am remarcat ca mai e bine sa ii acorzi oricui prezumptia de nevinovatie.

Asa nu te mai enervezi. Acordand incredere altora, te protejezi mai bine pe tine.

Publicat în 15 februarie 2008. 3155 vizualizari. 0 comentarii

Adauga comentariu
*
*
*
campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   aprilie 2020  (1)
   martie 2020  (0)
   februarie 2020  (0)
   » toata arhiva