en en | ro ro

Suntem alaturi de toti cei trecuti de 40 de ani.
Iar cei care nu au trecut, sa nu rada. Sa pastreze sperante ca vor ajunge si ei intr-o buna zi. Cei trecuti de 40, cu aceste simptome, sunt anuntati ca s-a descoperit diagnosticul bolii : SADVA, Sindrom de Atentie Deficitara la Varste Avansate. Iata un exemplu pentru a intelege mai bine:

Am hotarat de ieri sa spal masina. Am luat cheile si am pornit spre garaj, moment in care am vazut teancul de corespondenta pe masa. Bun, o sa ma duc sa spal masina, dar mai intai sa arunc o privire, poate este ceva urgent. Am pus cheile masinii pe birou, langa scrisori. Am vazut cateva facturi de plata si multa publicitate inutila. M-am hotarat sa o arunc, dar am vazut ca gunoiul era plin. M-am gandit ca initial ar fi bine sa-l golesc. Am pus facturile pe birou, dar mi-am dat seama ca ar fi si mai intelept sa merg intai la bancomatul de langa casa, sa platesc facturile. Am lasat gunoiul jos, am luat facturile si m-am indreptat spre usa. Unde sa fie cardul de bancomat ? Ah, in buzunarul hainei pe care am avut-o ieri pe mine !

Trecand pe langa masa, dau cu ochii de berea pe care tocmai o incepusem. Ma duc dupa card, dar mai intai sa pun berea asta la frigider.
In drum spre bucatarie constat ca plantele au un aer cam ofilit. Ar fi sa le ud.
Pun berea pe masa din bucatarie si ce sa vezi. Dau de ochelari ! Ii cautam de cateva ore. Sa-i pun bine repede. Iau vasul cu apa, sa ma duc spre sufragerie.
Stai, am uitat telecomanda televizorului aici. Deseara, cand dam drumul la Tv. nimeni nu o sa caute in bucatarie. Mai bine o duc imediat in sufragerie. Pun ochelarii pe masa, iau telecomanda. Pun apa la plante si vars pe parchet. Las telecomanda in pat si merg sa iau o carpa, ca sa sterg pe jos. Trecand prin hol, vad ca ar trebui sa schimb rama unui tablou.
Merg mai departe, dar nu mai stiu ce ma duceam sa fac !!!
Ah! Ochelarii? Nu! Mai intai carpa! O iau. Si dau cu ochii de cosul de gunoi plin.

La sfarsitul zilei: masina este nespalata, facturile nu le-am platit, berea trezita pe masa, la plante am pus doua picaturi de apa, nu stiu unde-mi este cardul, ochelarii, cheile masinii. Dar telecomanda ?
De ce nu am realizat nimic azi ? Pentru ca am fost prea ocupat toata ziua. Da, imi dau seama ca e grav. Va trebui sa merg la medic. Dar mai intai sa ma uit si in restul corespondentei.

Trimiteti /cititi acest mesaj tuturor cunoscutilor vostri. Nu-mi mai amintesc cui l-am trimis.
Dar sa nu mi-l trimiteti inapoi. Pentru ca s-ar putea sa vi-l trimit din nou.

Publicat în 09 februarie 2007. 3354 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   octombrie 2020  (1)
   septembrie 2020  (0)
   august 2020  (0)
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   » toata arhiva