en en | ro ro

Eugene W.Smith spunea : Cel mai promitator proiect ar fi sa faci fotografii bune in curtea proprie. Nici-un subiect nu este prea modest sa fie fotografiat, ba dimpotriva. Parca cu cat este mai modest, cu atat sanse de a obtine ceva deosebit e mai mare.
Un exemplu. O poza color cu un telefon negru. Ce poate fi mai stupid.

raza-pe-masa.jpg

Fara procesari, ceva crop, levels, resize. Doar cu raza mirifica din apus.
Sa nu uitam, fotografia inregistreaza lumina care e reflectata de subiect. Daca la conflicte intre barbati, trebuia sa cauti femeia care a declansat totul, la fotografie ar fi de gasit lumina Vinovata.

In familie sunt mici sarbatori, mai mult sau mai putin importante. Ii sarbatorim pe cei dragi, sa ne ramana in amintire un moment memorabil. Pozele au o putere de asociere incredibila.

la-80.jpg

Avem un catel simpatic, prea zurbagiu. Este mare si rastoarna soacra, matuse si vecin, daca au depasit 75 de ani. A trebuit sa ne resemnam. I-am montat un Troleu, care ii limiteaza raza de actiune. Un lant destul de lung gliseaza pe un cablu intins in lungul gardului. Nu mai ajunge la treptele de intrare, asa ca matusa mea de 86, poate iesi si intra relaxata din casa.

Copoiul este necajit cand este lasat mult in lant. Indispus, se duce la el in cotet. Daca-i frig afara, o idee foarte buna. Cotetul facut de comanda, pe proiect propriu, este calduros si comod. Are 1x1m, cu 5 pereti termoizolati cu polistiren de 4cm si un fel de Termopane de catel.

cutu troleu.jpg

O mai zbugheste din cand in cand afara, ca o tornada.

Publicat în 20 februarie 2006. 3399 vizualizari. 0 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   august 2020  (0)
   iulie 2020  (0)
   iunie 2020  (0)
   mai 2020  (0)
   aprilie 2020  (1)
   martie 2020  (0)
   » toata arhiva