en en | ro ro

Duminica 10 iunie, peste mai putin de 2 saptamani, vor fi alegerile locale.

Dupa dec.1989, Romania si capitala ei au fost conduse prost. Incompetenta si coruptia progresiva au fost trasaturile comune ale guvernantilor si administratorilor. Ce putem face?

Abuzurile conducerii sunt mai mari, daca nu intampina o rezistenta indarjita din partea societatii. Sa votam decis acei candidati care vor - si pot lupta cu sistemul clientelar. Nicusor Dan este unul dintre ei, tanar inteligent cu inalte studii de matematica si vointa de a redresa lucrurile. Un entuziast care a reusit sa blocheze in justitie mai multe proiecte daunatoare orasului. Si mai ales, are o viziune coerentă a dezvoltarii Bucurestiului.

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/nicusor-dan-altceva-265673.html

Mi s-a raspuns că nu are şanse. Si ca voturile date lui ar fi pierdute. Gresit.

Iata o pledoarie prezentand sansele reale ale acestuia de a fi ales :

http://vimeo.com/43096199

Voturile date altora sunt pierdute. Chiar daca nu e ales, in calitate de consilier va fi in posesia documentelor care sa-l ajute sa opreasca scurgerea banilor publici la Baietzii deshteptzi, care dau comision Primarului General. Si va fi ales, foarte probabil, la termenul viitor.

De buna seama ca apar si articole impotriva lui, interesate, nu interesante:

http://hydepark.ro/articol/articol/in-bucuresti-greata-de-politica-se-trateaza-cu-nicusordanita-896.html

Scrise de marele sustinator al RMGC: Rosia Montana, "salvatoarea" economiei romanesti.

Daca e inteligent, Primarul devine mai puternic decat consilierii. Oricum, contractele se fac si se semneaza asa cum zice Primarul. La vot, nu uitati să il votati pe 2 dintre cele 4 buletine de vot. Si pentru Primar General, si pe buletinul de Consiliu General.