en en | ro ro

Am invatat ca unele lucruri trebuie puse mereu in acelasi loc daca vrei sa le mai gasesti, cand ai nevoie de ele. Sotia mea e ordonata. Ii place sa fie o ordine perfecta. Si pune lucrurile bine, doar ca nu isi mai aminteste exact unde. Mereu avem placerea sa regasim maruntisuri pe care le credeam de multa vreme pierdute. Iata o poza facuta la expozitia mea din 1981, primita de la Dinu Lazar. Apar desculti stanga Aurel Mihailopol si Nic Hanu dreapta, gesticuland elocvent. Intre ei par atentzi dr.Frandin si dl.Morariu.

Mihailopol%20Hanu%20expo%20AP%2081.jpg

Am relatat acel episod in 7 feb :
http://www.ap-arte.ro/images-archives/2007/02/aventuri_cu_pri.html#comments

Tot am adus vorba de sotie, se uita la emisiunea lui Turcescu. Am apucat sa vad si eu ultimele minute din emisiunea cu Geoana. La sfarsit i-a numarat bilele. Da, el nu are ferma la Cornu. 893 negre si 103 albe, iar dl.Geoana era numai zambet. Si d-na Macovei a avut scor similar : 910 albe si 96 negre. Cam asa ii judeca unii alegatori. Asta explica de ce e Geoana atat de incantat.
Face pe placul electoratului ! Cum care electorat? Care o sa-l voteze pe el !
Cum cand ? Cand o sa decida ei ! Acum sunt ocupati ! Ii scot pe acei care ii stresseaza si ii impiedica sa se concentreze. La treburile statului si ale democratiei. Cum care democratzie ?
Aceea din fabula lui Grigore Alexandrescu. Cu Samson dulau de curte, ce latra foarte tare si vrea democratie, dar nu pentru catzei.

Publicat în 17 martie 2007. 3892 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iunie 2021  (0)
   mai 2021  (1)
   aprilie 2021  (3)
   martie 2021  (1)
   februarie 2021  (1)
   ianuarie 2021  (1)
   » toata arhiva

rss