en en | ro ro

Revista PhotoMagazine apare in conditii remarcabile, hartie buna, tipar de lux ; cate-odata are si articole cu fotografii interesante. Dar la noi nu toate lucrurile sunt chiar ce par a fi. Un cunoscut mi-a atras atentia in repetate randuri asupra lor. Textele par sterse, gri, ca personalitatea si priceperea celor din echipa. M-am uitat de curiozitate la Expeditia Sony Alpha :

http://www.photomagazine.ro/revista.php?categ=alpha

Incep sa ma uit la Making of ; toate pozele erau anapoda. Sau am eu probleme la computer, de imi apar minuni in partea de jos a imaginilor, sau ei sunt baieti buni de tot ? Trimet un mail unui bun prieten, care raspunde :
Nu are nimic computerul tau. Pozele lor sunt busite !

Apasati pe ele, sa apara mari. Privite in continuare sunt simpatice. Revin si de 4 ori. La Making of 70% din poze sunt defecte. Mai ales in lumina de amurg. In rest procentul e mai mic, 40%. Acesti Asi nu se uita la rezultat ? Despre profesionalism, ce sa zic. Este sublim, cum zicea Caragiale. Desi pare absent. Doar St.Badulescu pare sa stie de ce a apasat pe declansator.
Mai pot retine poza 9, E.Moritz si 39, V.Mereutza.
Pacat, au intalnit lumini deosebite, in locuri speciale. Nu au facut mare lucru, din cate poti vedea bine. Am aflat totusi ca familia lui HW provine din Altzana si Hozman.

Publicat în 15 martie 2007. 3680 vizualizari. 0 comentarii
 
Blogroll
   » Dan Dinescu
   » Cosmin Bumbutz
   » estost
   » Mihai Moiceanu
   » Dragos Lumpan
   » Dan Vartanian
   » Bucurestiul meu drag


Nikon

Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iunie 2021  (0)
   mai 2021  (1)
   aprilie 2021  (3)
   martie 2021  (1)
   februarie 2021  (1)
   ianuarie 2021  (1)
   » toata arhiva

rss