en en | ro ro

E plin orasul de ele. Cutare medicament NU are efectul scontat. Farmacia Catena NU are preturile mici, cum sustine in reclame. Painea cutare NU este cea mai sanatoasa.

Suntem in perioada de campanie electorala la alegeri europene. N-am auzit dezbateri la obiect. Dimpotriva, telefoane, chipurile pentru sondaje, intreaba la ce partid te-ai hotarat pentru 25 mai. Si pe cine votezi la prezidentiale, desi campania electorala prezidentiala nu a inceput inca. Se vede treaba ca sunt unii baroni speriati de propriile faradelegi.

Pe garduri, il vedem pe dl. Prim-ministru Ponta laudandu-se ca face Romania puternica.

Ca PSD imparte bucurie. Asa o fi ? Nu cred ! Dar n-ar fi o idee rea sa candideze el la un post european. Am avea sanse mari la un alt guvern, mai responsabil.

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/campania-electorala-se-afiseaza-334368

Si nu este vorba de aceleasi notiuni. Romania lui nu este si Romania noastra. A noastra se refera la locuri si oameni cu care ne simtim bine. La prieteni, la rude, la Romania profunda. La urmele ramase in capitala din targul patriarhal, sau din Micul Paris.

Romania lui Ponta este formata din Dragnea, Mazare, Oprisan, Constantinescu, Duicu, Solomon, din reteaua infractionala care conduce tara - si il sustine sa duca tara de rapa.

http://www.revista22.ro/articol.php?id=41223

Lor si alor lor le este dedicata sintagma : « Cel mai rapid dus e o baie cu spuma si lumanari. ».


Doamna Daciana oare o sti ce are de gand « copilotul » cand dansa este la Bruxelles ? Te si miri ca nu au montat inca sisteme Jacuzzi la Jilava, sau n-am auzit noi inca de ele.


Publicat în 08 mai 2014. 4284 vizualizari. 2 comentarii
 
Pagini
   » Biografie
   » Contact

Categorii
   » Lumea
   » Actualitate Ro
   » Personal
   » Noi
   » Fotografie
   » Blog vechi
   » Performanta

Arhiva
   iulie 2021  (0)
   iunie 2021  (0)
   mai 2021  (0)
   aprilie 2021  (0)
   martie 2021  (0)
   februarie 2021  (0)
   » toata arhiva